YSM Danışmanlık


Anket:
Toplantılarınızda sunum yaparken en çok hangi ofis aracını kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Projektör
Tepegöz
Yazı Tahtası
     
Sonuçları Göster
E-Posta Grubu:
Faaliyetlerden ve gelişmelerden
haberdar olmak için:
Üye Ol Üyelikten Çık
 
ysmSHOP


GİZLİ CENNETLERDE İÇERİK YÖNETİMİ


Türkiye’nin gizli cennetleri yenilendi. Günde ortalama 400 kişinin ziyaret ettiği www.gizlicennetler.com Türkiye’deki gezginlerin rehberidir. Eski html arayüzünden asp tabanlı yeni yapısına dönüşen gizli cennetlerin  güncellemeleri artık yeni arayüzünden daha hızlı yapılabilecek.

İçerik yönetimi çerçevesinde hazırlanan yeni “bilgi yönetim paneli” sayesinde site yöneticisi için yeni mekan eklemek, değişiklik yapmak artık hem çok daha rahat hem de her yerden mümkün oldu.

Sitenin içeriği analiz edilerek gelen talepler doğrultusunda daha etkin olacağına karar verilen yeni arayüz oluşturuldu.

Öncelikle Linkler: Eskiden anasayfada yer alan tüm linkler, gezilen ve anlatılmak istenen mekanların çoğalması sebebiyle de artık bu alana sığamaz hale gelmişti. Bu sebeple mekanlara ait linkler bölge ve il bazında gruplanarak ziyaretçilerin kullanımına sunuldu.

Popüler Yerler: Sitenin önemli bir noktası da popüler yerler bölümü. Site içerisinde ziyaretçiler tarafından en çok gezilen yerlere ait bir ziyaretçi istatistiği tutuldu ve bu bilgi ziyaretçilerle paylaşıldı.

Ziyaretçi Defteri: Yeni eklenen ziyaretçi defteri ile ziyaretçiler artık herkese mekanlar hakkında fikirlerini ve yorumlarını iletebilecekler. Yazılan yazıların içeriği bilgi yönetim sistemindeki onay mekanizmasıyla onaylandıktan sonra sitede yayınlanmaktadır.

E-posta Grubu: Yeni kurulan e-posta grubu ile siteye eklenen yeni mekanların haberleri ile uzun vadede bu mekanlarda www.gizlicennetler.com üyelerine sağlanabilecek olan indirimlerin bilgileri gönderilebilecektir.

Mekan tanıtımlarında da birkaç yenilik oldu:

Hava Durumu: Mekan tanımlarına mekana ait o anki hava sıcaklığını gösteren dinamik ikonlar yerleştirilerek ziyaretçilerin bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır.

Fotogaleri: Bir mekan hakkında görsel bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için mekana ait tüm resimlerin listelendiği yeni bir fotogaleri oluşturuldu.

Yazıcı Dostu Mekanlar: Tatillerini bu mekanlardan birinde değerlendirmeye karar verenler için bir rehber niteliğinde olan www.gizlicennetler.com daki bilgiler artık sadece o mekana ait olan bilgileri içerecek şekilde kolayca çıktı alınıp taşınabilecek.


Geri dönmek için tıklayın...

 

Tüm hakları YSM Bilgisayar Danışmanlık Himztleri

Tüm hakları YSM Bilgisayar ve Danışmanlık Hizmetleri'ne aittir.