YSM Danışmanlık


Anket:
Toplantılarınızda sunum yaparken en çok hangi ofis aracını kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Projektör
Tepegöz
Yazı Tahtası
     
Sonuçları Göster
E-Posta Grubu:
Faaliyetlerden ve gelişmelerden
haberdar olmak için:
Üye Ol Üyelikten Çık
 
ysmSHOP


MOBİL CRM Kampanya Çözümü

Mobil araçların kullanımının günden güne artması ve günlük hayatımızda çok önemli bir rol oynaması kaçınılmaz olarak pazarlama stratejilerinde de yeni çığırlar açmıştır. Yoğun biçimde kullanılan kısa mesaj hizmeti (SMS)doğrudan ve etkin pazarlama araçları arasında üst sıralara yerleşmiştir.

Projenin amacı, Firmanınızın müşterileri ile SMS (Kısa Mesaj Servisi) üzerinden çift taraflı erişimini sağlayarak, kampanyalar düzenlemesini ve anketlerle müşteri veri tabanını güncellemesini sağlamak ve detaylı istatistiki raporların hazırlanmasını hızlı ve kolay bir şekilde sağlamaktır.

Kampanyaya katılımlar 4 basamaklı bir numaraya (XXXX) SMS gönderimi ile gerçekleştirilir . Kampanyalar anket, kupon, promosyon, danışma, yarışma , soru-cevap gibi değişik formatlarda olabilir.Ayrıca belirli dönemlerde yapılacak geçici kampanyalar için uzun vadeli yatırımlar yapılmasına gerek kalmaz.

Hazırladığımız çözüm, YSM Bilgisayar ve Danışmanlık Hizmetleri tarafından geliştirilmiş bir Mobil CRM Kampanya Çözümü olup, Firmanızın ürünlerini tanıtmak, ürünlerine ilgi çekmek ve müşterileri hakkında bilgi toplamak amacı ile mobil ortamda kısa sürede yapılandırılabilir.


Geri dönmek için tıklayın...

 

Tüm hakları YSM Bilgisayar Danışmanlık Himztleri

Tüm hakları YSM Bilgisayar ve Danışmanlık Hizmetleri'ne aittir.